Login/Registracija

HRABAR POTEZ ZVEZDE GRANDA Napravila drastičnu promenu: „NENORMALNA SI“ tvrde kolege (FOTO)

Žene neretko žele promene, ali retko koja se odluči da napravi veliku transformaciju. Hrabar potez Teodore Toković, koja je totalno promenila boju kose izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Nekada je bila plavuša, a sada je kosu ofarbala u riđe, jednu od boja za koju bi malo ko imao hrabrosti da ponese.

– Kosa u skladu sa trenutnim raspoloženjem..u pauzi, dok vodim borbu sa kilogramima, sama sa sobom, vremenom, ljudima. Dok se trudim da budem bolja verzija sebe, duhovnija, uspešnija, vrednija. Samo mi lucidnosti ne fali, ali i to je nešto, ne prihvatam da budem normalna. Moja nova boja kose- napisala je na svom Instagram profilu.

Ubrzo nakon objave usledio je ogroman broj komentara koji su pohvalili Teodorih hrabar potez i udelili brojne komplimente.

„Ovo si ti, vatra!“, „Prelepo ti stoji uz tvoje zelene oči, savršeno“, „Možda grami, nikako kilogrami. Vreme ne možeš promeniti, korak po korak“, „Zbog tebe ću i ja da se ofarbam sutra“ samo su neke od reči podrške.

Posebnu pažnju privukao je komentar njene koleginice iz „Zvezda Granda“ Nevene Stojanović – E vala jesi nenormalna, samo sam te čekala. Ali moram da priznam da ti lepo stoji uz oči! Da vidim koliko će ova boja da te drži- našalila se Nensi.

POGLEDAJTE I

„ISPADA SA SAM UKRALA NAZIV“ Pevačica o svojoj novoj pesmi i komentarima

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović