Login/Registracija

HIT PARODIJA: Takmičarke iz tima Jelene Karleuše pevaju u karantinu „Zovem se debela, debela!“ (VIDEO)

Iako je zbog vanrednog stanja do daljnjeg odloženo snimanje „Zvezda Granda“, takmičari se i u karantinskim uslovima pripremaju za treći krug. Devojke iz tima Jelene Karleuše u kome su i Mira Škorić i Ivana Peters, postale su hit na društvenim mrežama jer su snimile parodiju na pesmu „Zovem se Jelena“. 

Učesnice Andrijana Stojanović, Tea Stoševska, Maja Radovanović, Marijana Čobanov, Ena Talović, Irma Hasić, Anđela Tomić, Belma Huseinfendić, Melika Moranjkić, Ivana Dimkovski, Valentina Cvetković javile su se iz izolacije i zapevale o tome koliko su se ugojile za dva meseca. 

Svaka je iz svog doma otpevala deo stihova o tome kako treba da se vrate na veliku scenu posle pandemije korona virusa ali deblje nego što su bile.  

Pogledajte snimak koji je postao hit na društvenim mrežama: 

……

„Spremamo se za treći krug takmičenja ‘Zvezde Granda’, a sve smo dodale po sigurno 5kg! Ubiće nas mentorka Jelena Karleuša. Stoga smo ovom parodijom objasnile šta se dešavalo prethodna dva meseca u karantinu!“, napisla je Andrijana Stojanović u opisu snimka. 

Mentorki Miri Škorić se dopala ova šala pa je snimak objavila i na svojim društvenim mrežama, a i ostali fanovi takmičenja su učini isto. 

Mnogi su prokomentarisali kako Jelena, Mira i Ivana imaju „tim iz snova“ zbog ovog originalnog poteza takmičara.

Podsećamo, čelnici „Grand produkcije“ nedavno su saopštili da će se takmičenje „Zvezde Granda“ sigurno nastaviti i da će 14. sezona biti završena, o čemu više saznajte OVDE.

Autor: A. B.