Login/Registracija

HAOS U EMISIJI: Marija Šerifović NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA? Odbrusila Popoviću da ne prati rad žirija, on je POKLOPIO JEDNIM POTEZOM

Lucija Lenardić (20) iz Đurđevca, okušala je svoju muzičku sreću na velikoj Grandovoj sceni, kada se predstavila pesmom Hanke Paldum „Ja te pjesmom zovem“ tokom čijeg izvođenja je dobila panik taster.

Saša Popović konstatovao je da će „Zadruga“ večeras ranije da počne usled velikog ispadanja kandidata, a onda mu je Marija skrenula pažnju.

Ja više ne učestvujem u tasteru. Ti si odsutan, ti si postao sve senilniji, ti ne pratiš šta ti radi žiri, nisi u toku- istakla je Šerifovićeva, na šta je Popović odgovorio jednom anegdotom.

– Došla Mara u žiri 2015. godine i kaže ona meni: „Tu sam samo ovu godinu ne mogu ja 2016.“, ja kažem okej, ali razmisli: Sledeće godine kaže ona: „Dve godine sam tu, ne mogu više“ i tako redom sve do danas– zasmejao je sve aludirajući na to da su njene pretnje pusta obećanja.

– Ja moram da priznam da su tada „Zvezde Granda“ dobile novu publiku zajedno sa Karlom i zaista lepo sarađujemo, i divne stvari su se desile za ove godine, ali ja ću se zasita potruditi da mi ovo bude poslednja godina u „Zvezdama Granda“– rekla je pevačica Saši koji tvrdi da tu rečenisu sluša već osmu godinu za redom, a zatim se prebacio na Bosanaca za koga ima osećaj da je tu „od prošlog veka“.

– Ja sam došao kad niko više nije hteo i Popović je rekao da probamo i sada sam kao naša vlada, već 12 godina– objasnio je Stojković.

Kako je ovo najgledanije muzičko takmičenje u regionu, brojne ličnosti sa javne scene sve bi dale da postanu član ove ekipe, što je potvrdio i direktor koga mnogi pevači i pevačice pritiskaju da ih „ubaci“ u program, međutim on tvrdi da ne može da zameni najbolji žiri.

– Kada mi odemo želim o nama ode u svakoj emisiji da se zna da smo mi bilo najbolji žiri i ako dođe neko drugi mi smo najbolji- zaključila je Šerifovićeva.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić