Login/Registracija

Gola leđa, istaknute grudi: Voditeljka se pojavila u NAJBRUTALNIJEM izdanju do sada, svi komentarišu da izgleda kao MILION DOLARA

Jedan prestonički događaj sinoć je u prestižnom hotelu okupio veliki broj javnih ličnosti, koje su dale svoj maksimum da zablistaju u punom sjaju, i nađu se na meti modnih kritičara.

Međutim, od svih dama koje su prošetale crvenim tepihom, voditeljka najpopularnijeg šou programa “Zvezde Granda“ Sanja Kužet, privukla je najviše pažnje svojom ekstavagantnom haljinom. Ona se pojavila u dugačkoj zelenoj, šljokičavoj haljini, skoro potpuno golih leđa i golih bokova, koju je krasila zlatna šnala spreda, dok je pečat svemu dao crveni ruž sa kojim je retko možemo videti s obzirom da je pristalica minimalizma.

Za njenu kreaciju bio je zadužen isti dizajner koji je već duže vreme “oblači“ u “Zvezdama Granda“ a koji očigledno zna kojim komadima će najbolje istaći Sanjnu savršenu figuru, a koja je i sinoć bila predmet komentarisanja.

Svi koji je poznaju startovali su je na ovom događaju da pohvale ne samo haljinu već i brutalan izgled koji se već godinama ne menja, a za koji je zaslužna njena istrajnost u ishrani i vežbanju.

Voditeljka je nedavno za naš portal progovorila o tajni ovakvog izgleda, a o čemu ćete više saznati u videu ispod:

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac