Login/Registracija

„GLEDAO ME JE KAO SVOJU ĆERKU“ Zvezda Granda živela kod Ane i Mrke, a sad se emotivnim rečima oprostila od njega

Vest o smrti političara i nekadašnjeg ministra za infrastrukturu i saobraćaj, Milutina Mrkonjića (79) duboko je potresla njegovu partnerku, pevačicu Anu Bekutu sa kojom je živeo poslednjih deset godina.

Pored njegove najveće ljubavi i mnogobrojnih prijatelja sa estrade, od političara se oprostila i ovogodišnja zvezda „Granda“ Ivana Bogićević koja je nekoliko dana pred finale takmičenja živela u kući Ane i Mrke. 

Ivana je na svom Instagram profilu objavila Mrkinu fotografiju i emotivnim rečima se oprostila od njega. 

– Ako je neko umeo da me motiviše kroz svoje kritike, to ste Vi. Ako je neko umeo da mi kroz moje mane kaže koliko vredim, to ste Vi. Ako je neko kroz surovu realnost uspeo da mi dočara lepotu života, to ste takođe Vi. Dragi čika Mrko, počivajte u miru, ostaćete mi u najlepšem sećanju – napisala je Ivana. 

Podsetimo, pred samo finale „Zvezda Granda“ Bekuta je Ivanu kao jedinu takmičarku iz svog tima pozvala kod sebe u goste, i priuštila joj tretman dostojan svake zvezde.

– Spavala sam između Ane i Mrke. Nunali su me, pevali mi pesmice, baš su me čuvali kao bebu- priznala je Ivana u “Grand magazinu“ i otkrila da je Ana bila stroga i branila joj da pred finale konzumira cigarete, dok je Mrka bio popustljiv. 

– Čika Mrka mi je davao da pušim, Ana mi je to strogo branila. Znaš kako mame više vole sinove, a tate ćerke, tako sam ja bila kod njih. On me je gledao kao svoju ćerku i sve mi popuštao- rekla je finalistkinja.

POGLEDAJTE I 

Ivana Bogićević se oglasila nakon takmičenja i uputila poruku Ani Bekuti! 

„Nunali su me kao bebu“ Ivana OTKRILA kakvi su zamenski roditelji bili Ana i Mrka!

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić