Login/Registracija

GLAS PO GLAS I PROLAZAK! Bosanac: Borise, ti si za mene najbolji pevač ovde! (FOTO)

Peti krug otvorili su najbolji mogući način Stefan Krstić i Boris Petrović. Obojica su izabrali pop-rok repertoar i odmah podigli publiku na noge. Stefan se predstavio pesmama „Još uvek sanjam da smo zajedno“ i „Ratne igre“, dok je Boris izveo numere „Od milijun žena“ i „Kap po kap“. Konačan rezultat bilo je pet glasova za Stefana i šest za Borisa, a svi su konstatovali da se Tajanstveni uspavao na času. 

„Možda sam zakasnio ali nadam se da ću ispraviti“, rekao je Tajanstveni, a Viki je konstatovala da zbog njegovog glasa Boris nije otišao direktno u sledeći krug. 

„Bili ste više nego sjajni. Stefan je bio odličan, ali je Boris bio bolji. Nemam šta da ga komentarišem jer je pevačina. Savetovao bih Tajantsvenog da obrati pažnju sledeći put kad sluša kandidate“, rekao je Lukas. 

„Momci bili ste dobri ali neka magija se izgubila u odnosu na dosadašnji tok takmičenja“, rekla je Jelena. 

„Borise ti si pokazao da imaš najbolju vokalizaciju od svih kandidata. Ti pevaš sjajno, jasno, glasno i za mene si najbolji“, rekao je Bosanac. 

Produkcija se složila sa članovima žirija, a onda svojim glasom pustila Borisa da direktno prođe u šesti krug „Zvezda Granda“!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić