Login/Registracija

„Gde smo stigli sa ZVEZDAMA GRANDA?“ Popović nazvao Bosanca ludakom, a njegov odgovor je VRH VRHOVA

Smiljan Šamija (25) iz Viteza, Milijev takmičar, i Anđela Tomić (19) iz Nikšića, Karleušina kandidatkinja, priredili su pravi šou u „Zvezdama Granda“.

Prvi takmičar predstavio se pesmama „Ti mene ne voliš“ i „Bre gidi džanum“, dok je druga otpevala numeru „To mi nije trebalo“, ali pravi haos nastao je tokom izvođenja hita „Dama iz Londona“ koji je razigrao sve u studiju. 

Na kraju duela rezultat je bio izjednačen sa 5:5, što znači da oboje idu u baraž. 

– Meni je Smiljan bio top. Vidi ga, on je kao neki veseli čovek – prokomentarisala je Marija Šerifović, a Bosanac se složio i pozdravio Smiljanovog i njegovog zajedničkog prijatelja, što je „iznerviralo“ Popovića. 

– Jooj, joj,u šta si se pretvorio! Ja kad sam počinjao audicije za „Zvezde Granda“, nisam mogao ni da zamislim da će doći neki ludak koji će da pozdravlja celu bivšu Jugoslaviju. Gde smo stigli sa „Zvezdama Granda“?– rekao je Saša, na šta je Bosanac odgovorio – Kako bi ti isterao ovog ludaka da ti ne treba, ali ja ne bih o sebi tako. Ja sam ugledni član ove bande i držim do sebe.

Popović je zatim otkrio da je 2011. godine pozvao čuvenog kompozitora da dođe u žiri, da je bio arogantan, čak se i posvađao sa Vericom Šerifović, usled čega je njoj skočio pritisak.  

– Zato ga ja čekam ovde, doći će kad tad – našalila se Marija, a Popović je dodao da se šalio i da je sa Bosančevim dolaskom dobio mnogo. 

– Hoće li dobiti sat? -pitala je Bekuta, ali se direktor „Grand produkcije“ samo nasmejao. 

Nakon priče o Bosancu, žiri se vratio na komentarisanje takmičara. 

– Sve je to lepo, dala sam ti glas, ali nije bilo za šesticu – rekla je Viki za Smiljana, dok je Anđelu dodala da je ovo bilo njeno najbolje izdanje do sad. Đorđe David priznao je da je slab na takmičarku iz Nikšića, a njena mentorka rekla je da je jako ponosna na nju. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić