Login/Registracija

FENOMENALNI takmičari, a GLASOVA NIGDE, svi U ČUDU, a za kraj IZNENAĐENJE!

Glasove su ukrstili u velikom polufinalu i Nermin Handžić iz tima Viki Miljković i Aleksandar Damnjanović iz tima Cece Ražnatović i dali sve od sebe da ostave što bolji ustisak na publiku i stručni žiri i budu još bliži ostvarenju svojih snova i to im je pošlo za rukom.

Nermin je zapevao numeru „Kad ja pođoh na bembašu“, a dok je on izvodio ovu pesmu svi su sa uživanjem slušali njegov raskošan glas koji je u ovoj pesmi došao do punog izražaja, dok je Viki kao njegova mentorka pucala od ponosa.

Aleksandar Damnjanović je pevao emotivnu baladu u kojoj su svi uživali „Nije ljubav to“ i takođe dao svoj maksimum da oduševi žiri i dobio glas od Snežane Đurišić.

Nermin je potom zapevao drugu pesmu Šabana Šaulića „Bojana“, dok je Viki sve vreme tokom njegovog nastupa đuskala, a nakon njegove izvedbe ponovo je zapevao Aleksandar pesmu „Koktel ljubavi“.

Izvedbe oba kandidata bile su fenomenalne, energične i za svaku pohvalu, ali ono što je bilo čudno je što glasova nije bilo, međutim u poslednjem momentu usledilo je pravo iznenađenje te su svi članovi žirija kao jedan glasali za oba kandidata i dali im maksimalan broj glasova, a rezultat je bio nerešen sa 6:6. 

Dok su se kandidati radovali na sceni Popović je pritisnuo svoj taster i prednost dao Nerminu koji se direktno plasirao u finale, dok će Aleksandar morati ponovo da zapeva u baražu.

Viki nije mogla da sakrije svoju sreću te je zagrlila Popovića, a onda istrčala na scenu da čestita Nerminu.

– Presrećna sam, hvala kolegama, hvala Sale, hvala Nermine! Fenomenalno je sve! – rekla je Viki zadovoljno.

Nermin se potom zahvalio publici, mentorki i žiriju na glasovima i podršci i zadovoljno napustio scenu.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić