Login/Registracija

„Fenirao sam se za Sašu Popovića“: Bane iz RADOZNALOSTI sebi promenio život (VIDEO)

Kada se davne 2003. godine Bane Mojićević prijavio za prvu sezonu tada još uvek nepoznatog talent šoua Saše Popovića, nije ni sanjao da će ga upravo ono vinuti u zvezde. 

Iako je pred njim bila uspešna košarkaška karijera, tada 17-godišnji mladić rešio je da se oproba kao pevač, a saznanje da najveći estradni mag dolazi u njegov rodni grad nateralo ga je da se iz radoznalosti prijavi za prvu sezonu „Zvezda Granda“.


– Nisam imao nikakva očekivanja ni od audicije, ni od takmičenja, išao sam srcem. Tako sam i krenuo na audiciju. Bio sam vrlo razdoznao da vidim šta je to i da li je ja to umem, ali verovatno da sam gledao nekoliko sezona pre toga ne znam da li bih se prijavio – priznao je Bane koji se na audiciju prijavio 2003. godine i to u Čačku.

Pesma „Prokleta je violina“ Saše Matića bila je njegov izbor, dok se u užem krugu audicije predstavio numerom „Šta bi ti od mene još“. 


– Nije mi uspevalo da postanem Aca Lukas, puštao sam kosu, imao klavijaturu, ali bezuspešno – našalio se pevač na račun svog stajlinga na prvoj audiciji. 


– Ovo je bilo feniranje specijalno za audiciju – rekao je Bane u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, gde se prisetio svog pojavljivanja kod Popovića i otkrio da je bio maloletan kad je potpisao ugovor sa Grandom. 

– Majka je potpisala u moje ime  – priznao je pevač čija je audicija pred vama. 

POGLEDAJTE I 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić