Login/Registracija

FANTASTIČAN DUEL za kraj, Danijel raspametio pevanjem, žiri tražio od Popovića da otvori džak sa parama za letovanje (FOTO)

U trećem krugu „Zvezda Granda“ u duelu su učestvovali Danijel Trajković koji je u timu Dragana Stojkovića Bosanca i Katarina Milojković kojoj je mentor Peđa Medenica. Prvi takmičar predstavio se pesmama „Grana od bora“ Mirka Rondovića i „Kad tebe nema“ Šabana Šaulića, dok je takmičarka iz Ništa izvela numere „Umirem majko“ Dragane Mirković i  „Ženske bubice“ Viki Miljković. 

Žiri je bio oduševljen pevanjem Danijela Trajkovića koji je već na drugoj pesmi dobio svih pet glasova i prošao direktno dalje. S obzirom da u ovoj emisiji nije bilo baraža i Keti je sa dva glasa takođe prošla u narednu fazu takmičenja. 

„Danijele ti si lutka! Toliko si dobro pevao da sam ja oduševljena. Bilo je dve tri greščice ali to nije ništa za tvoje godine. Devojka Katarina ona nije bila dobra da se ne lažemo.Bilo mi je žao da ispadneš jer si se trudila i imaš lepu haljinu, lepo izgledaš. Pevala si ‘Ženske bubice’ jer ih nisam do sad čula ovde i dobila si moj glas“, rekla je Viki. 

„Mi ustvari završavamo školsku godinu večeras i hvala Bogu da vas ne vidim do septembra“, rekla je Marija. 

„Ja nemam šta da kažem. Ja ću samo ustati jer greota je da ja ne ustanem. Vidimo se u septembru“, rekla je Karleuša. 

„Meni je jako drago da su prošla oba kandidata. Zadovoljan sam sa Katarinom i drago mi je što je prošla dalje“, rekao je Peđa Medenica, a JK se našalila „Ko živ ko mrtav do septembra pa ćemo videti ko će doći za ovaj sto.“

Žiri se šalio kako Saša Popović treba da otvori džačiće i da raspodeli lovu jer oni žele na odmor i na more. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić