Fanovi na ivici suza zbog nove izvedbe Mahira Mulalića, svi se pitaju kome je posvetio emotivne stihove (VIDEO)

43ea3a43521f4a6a06f5b03841dcec7a22ab5c0b

Svojim anđoskim glasom i neverovatnom energijom koju poseduje, Mahir Mulalić osvojio je srca publike zbog koje je trijumfovao pre dve godine na velikoj sceni „Zvezda Granda“.

Iako se predstavio kako pop pevač, Mulalić je pokazao da se odlično snalazi i kada su narodnjaci u pitanju, a njegovi fanovi obožavaju kada ih nekadašnji pobednik obraduje i zapeva im nešto uživo na društvenim mrežama.

Ovog puta odabrao je numeru od Al Dina „Sve će ovo jednom proći“, koju je otpevao u svom stilu i raznežio srca pratilaca.

„Bravo“, „Kakva emocija“, „Glas anđela“, samo su neki od komentara koji se nižu ispod ove objave.

Podsećamo, od kada je postao deo javnog sveta Mahiru su se mnoga vrata otvorila, a neka, kako priznaje i zatvorila. Ubrzo nakon trijumfa u „Zvezdama Granda“ njegovoj ljubavi sa sada već bivšom devojkom došao je kraj, a Mulalić je rešio da ogoli dušu i otkrije ko je glavni krivac za to.

4c1e2f7016cfe0cab354a7f8bfbef9404b155fb6

-Jednostavno za ovaj posao treba mnogo razumevanja i to je to, a i sam po sebi sam težak i komplikovan. Nekad zbog toga samog sebe nerviram i treba naći drugu stranu koja će to sve razumeti, pogotovo kada izlazi pesma tad je stvarno ludnica. Tada sam sedam dana prisutan, a nisam prisutan. Verovatno ima i toga da ja ne razumem i tuđe potrebe, ali odgovara mi trenutno da budem sam, lepo mi je, taman– objasnio je Mahir nedavno za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić