Login/Registracija

EMOTIVNO Nakon operacije i razvoda Krstinja priznala: „Samo ja znam kako mi je u četiri zida“

Od samog pojavljivanja na Grandovoj sceni život Krstinje Matanović je izuzetno turbulentan. Operacija želuca, zatim operacija uklanjanja viška kože, stresan oporavk, a nedavno i razvod obeležili su pevačicine, samo poslednje dve godine.

-Mogu slobodno da kažem da sam ja jaka osoba, ali jaka sam za javnost i ljude na ulici, ali kada dođem u svoja četiri zida samo ja znam kako mi je, za sve, baš za sve- iskrena je pevačica.

Kažu da Bog čoveku daje baš onoliko koliko je sposoban da podnese, te Krstinja ima razloga da bude ponosna na sebe i sve ono što je ponela na svojim leđima sa samo dvadeset i pet godina.

– Kod mene se sve desilo izgleda odjednom, sad kad sumiram utiske tako ispada (smeh). Imam pesmu, da se ne zaboravi da sam ja pevačica i umetnik i neka sve ide polako. Neka „Pepeo“ bude uz mene,  to je moja prva pesma koja je uz sve ovo šte se dešava bila uz mene i prošla sa mnom sve, tako da se nadam da će biti i spot. Mnogi me pitaju da li je to autobigrafska pesma, kažem da nije, ali sada kad sagledam, nakon razvoda shvatam da jeste- priznala je Krstinja, te dodala da je muzika i verna publika motivišu da nastavi hrabro da korača.

– Baš sam aktivna i tražena, radim svaki vikend. Znam da dam energiju jer se ne štedim na nastupima, dajem svoj maksimum. Sad posle operacije to ide malo teže, ali sam odmah krenula sa nastupima. Jedino što nisam mogla odmah samostalno, već uz pomoć kolega. Mislim svakako da mi je to pomoglo da se brže oporavim- istakla je.

POGLEDAJTE I

Zvezda Granda PROŠLA TORTURU zbog razvoda, pa se obratila KRSTINJI: “Niko NIJE STAO UZ MENE..“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović