Login/Registracija

EKSKLUZIVNO Saša Popović otkrio imena jugoslovenskih zvezda koje će biti mentori (FOTO)

Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović danas je na audiciji za novu sezonu „Zvezda Granda“ u Beogradu najavio spektakularnu novu sezonu najpopularnijeg muzičkog takmičenja. Kako je ranije najavio, od septembra će talentovane pevače ocenjivati i žiri iz eks – jugoslovenskih država.


„Sledeće sezone imaćemo pored šest mentora u svakoj emisiji po jednog gosta mentora. U toj ulozi će biti na primer: Željko Joksimović, Nina Badrić, Toni Cetinski, Lepa Brena i mnogi drugi“, rekao je Saša Popović i dodao da je odziv na audicijama koje su završene u Nišu i Novom Sadu bio odličan. 

„Odziv je bolji nego prošle godine. Ima dosta novih i dobrih kandidata što nas jako raduje. Ja sam to i očekivao s obzirom na ovu veoma uspešnu sezonu sa mentorima. Od ovih 450 kandidata koji su danas došli na audiciju u Beograd tvrdim da preko 70 odsto njih odlično peva“, rekao je Popović. 

Posle Beograda na redu su audicije u gradovima Bosne i Hercegovine i spisak možete pogledati OVDE. U Makedoniji kao i svake godine vlada veliko interesovanje, a ove godine audicija će biti održana 24. juna u Skoplju na televiziji „Kanal 5“. 

„Oni koji zaista žele da se takmiče doći će u najbliže gradove na audicije i iskoristiti šansu“, dodao je Popović. 

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: A.Bakić