Login/Registracija

Džidžu nazivaju DOBROM PRILIKOM, tata Boske osporava: “NIJE VALJDA POBUDALILA DA SE NUDI“

Dragan Stojković Bosanac osim zavidnom karijerom koju je stekao svojim trudom, radom i zalagnjem može da se pohavli skladnom porodicom i vaspitanom decom.

Njegova ćerka Džidža, koja se svojevremeno takmičila u “Zvezdama Granda“ važi za jednu od najatraktivnijih devojaka današnjice i vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gde svakodnevno pokazuje kako radi, uživa ali i troškari, na šta je tata Bosanac imao poseban komentar.

– Jao koliko troši! Šalim se, ona je dobra cura koja vodi računa o nama roditeljima, bratu i sebi. Što bi rekle naše umetnice ona se istakinje po svemu. Odlična je stvarno, i ne troši onoliko koliko bih  ja da sam u njenim godinama. Tata je još solventan pa može da pomogne- našalio se producent u “Grand newsu“.

Kako je napomenuo da bi pomogao ćerci finansijski ukoliko bi za to bilo potrebe, Stojković odgovara na pitanje da li joj kupuje poklone za novogodišnje praznike i koliko je spreman da odvoji za to.

– Mi imamo Božić, slavu i rođendane, samo tad se “otvaramo“. Kad nemaš unučad šta ćeš otvarati curi od 30 i kusur, ona treba da ima decu da se otvara- iskren je Bosanac.

Pošto njegova mezimica ima i svoj stan, mediji je oslovljavaju‘dobrom prilikom“ što kompozitoru ne smeta, ali i ne vidi razlog tome.

– Prilika je nešto što slučajno istrči i to ne znači nuđenje, a ja ne verujem da se moja Džidža nudi kao prilika, osim ako nije pobudalila. A to što ima stan u današnjem vremenu gde su stan, kola i odlazak na more nivo življenja, to je pitanje za Skupštinu- kaže Dragan.

POGLEDAJTE I:

MILIONSKI PREGLEDI, POBEDE, I SUZE: Ovo su najgledaniji snimci Grand Online (VIDEO)

Autor: T. Bogavac