Login/Registracija

Dženan Rakić nakon venčanja prolazi kroz pravu „Dramu“, oglasio se i otkrio sve detelje

DZENAN RAKIC 24 GOD. BIHACBIH 1

Finalisti takmičenja „Zvezde Granda“ Dženanu Rakiću leto će pamtitii po romantičnoj svadbi, s obzirom da je izgovorio sudbonosno da svojoj izabranici Emini, ali i po nizu poslovnih poduhvata kada je njegova karijera u pitanju, a jedan od njih jeste i „Drama“.

Dženan je naime i pre učešča u popularnom muzičkom takmičenju imao svoju grupu „Retro“ a tokom leta je odlučio da zajedno krenu u izdavanje albuma prvenca, čiji izlazak rokeri iz Bihaća sa nestrpljenjem iščekuju.

dzenan 1
Printscreen Instagram

-Uskoro novi singl i album grupe Retro pod nazivom „Drama“ – podelio je Dženan status svog benda na storiju.

Sredinom leta on je ekranizovao buduću naslovnu numeru, a ne skrivajući oduševljenje uspešnim poduhvatom.

dzenan 2
Instagram gruparetro

-Uspešno smo odradili snimanje spota za naslovnu pesmu našeg prvog albuma „Drama“. Veliko hvala – poručili su ispod fotografije.

Dženana za ovu pesmu vezuju i najdublje emocije, s obzirom da je i njegova ljubav koja je nedavno krunisana brakom započela upravo zbog muzike.

-Nekako smo se upoznali sticajem okolnosti u kafiću gde sam ja radio. Ona se prva meni zasigurno dopala. Počeo sam sve našto izokola. Trčao sam oko nje k’o narodnjaci oko bazena. Dolazilaje na moje svirke i nekako smo se kroz zajedničko društvo upoznali, shatili i tako je krenulo – ispričao je svoju emotivnu priču Dženan.

Podsećamo, pevač je u jednoj izjavi za Grand otkrio da li je supruga ljubomorna na obožavateljke kojih nakon „Zvezda Granda“ sve više.

Ona mi je bila podrška kroz celo takmičenje, zadovoljna je mojim plasmanom. Posle finala me je utešila i poželela sreću. Volim da se šalim na temu ljubomore. Svesna je mog posla i da su žene moja publika. Zna ko sam i šta sam i svesna je da je to samo moja publika– rekao je on.

BONUS VIDEO: Oženio se Dženan Rakić – Romantična svadba u Bihaću

NE PRPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić