Džejla usijala vreo Dubai: Stajlingom u pustinji izazvala lavinu komentara: „Kao princeza“ (FOTO)

DZEJLA RAMOVIC ZGS SNIMANJE 29112022 FOTO ANDRIJA 11 ok 1

Džejla Ramović trenutno se nalazi u Dubaiju koji je uvek aktuelna destinacija koju naše javne ličnosti posećuju tokom cele godine i odakle se svi vraćaju puni zanimljivih utisaka.

Lepa pevačica odlučila je da slobodno vreme iskoristi kako bi uživala u svim atarakcijama i posetila sva značajna mesta u gradu i okolini, a svoje dugodovštine rado deli sa pratiocima na Instagramu.

Screenshot 20230406 151614 1

Nakon što je prvih dana obilazila sva dešavanja u gradu, danas se upustila u pravu avaturu u pustinji, a svojom pojavom zasenila je sve.

Screenshot 20230406 151513

Džejla je zablistala u krem kombinaciji koju je upotpunila tradicionalnom maramom na glavi dok je pozirala na osunčanim peščanim dinama.

Screenshot 20230406 151521

Poslednim objavama ostavila je sve bez daha, a mnogi su prokomentarisali da izgleda kao najlepša pustinjska princeza.

Screenshot 20230406 151533

Podsećamo, nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“ nedavno je govorila zbog čega se odlučila da studira kada je oduvek znala da je muzika njen poziv.

Džejla otvoreno priznaje da joj nije bilo dovoljno samo pevanje kao životni poziv i onda je uložila u obrazovanje da bi u životu imala više različitih mogućnosti ako se ponovo desi situacija poput pandemije.

-Shvatila sam da moram da se obrazujem da bih bilo šta radila. Naravno, čovek ima neke razne veštine i možemo se mi snaći na razne načine. Ljudi smo, pametni smo i možemo da se snađemo, ali ja sam želela da nikada u životu ne ostanem na opciji jedan. Htela sam da imam drugu i treću opciju i da mogu da biram- zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić