Džejla otkrila omiljenu pesmu sa novog albuma Marije Šerifović: „Odavno sam je čula“ (VIDEO)

dzejla otkrila koja joj je omiljena pesma sa marijinog albuma 2

Mlada pevačica Džejla Ramović u razgovoru za Grand nedavno je priznala da joj je velika želja da snimi prvi album, a otkrila je i koja joj je omiljena pesma sa albuma njene mentorke Marije Šerifović.

Džejla otkrila omiljenu pesmu sa novog albuma Marije Šerifović

dzejla otkrila koja joj je omiljena pesma sa marijinog albuma 3

Džejla kaže da je želja svakog pevača da uradi jedan tako veliki projekat, ali sa druge strane ističe da se takav poduhvat isplati iako je ta investicija velika za svakog pevača.

-Ja mislim da se to danas isplati, možemo to i da vidimo, jer su sve kolege prošle jako dobro. To je moja želja i imam cilj kao i svaki drugi izvođač da snimim taj album. Nadam se da će biti pesama, volje, želje i svega što treba da se snimi jedan album – rekla je ona nedavno za Grand.

dzejla otkrila koja joj je omiljena pesma sa marijinog albuma 4

Kako je njena bivša mentorka nedavno objavila album koji je oduševio ljude širom regiona, Džejla pred našim kamerama otkriva koja joj je omiljena pesma i kako je reagovala kada je prvi put čula.

-Čula sam njen album, pesma „Moj grad“ je odlična. Nisam plakala kada sam je slušala, ali sam je ja već odavno čula i stvarno je odlična pesma – kazala je ona.

BONUS VIDEO – Džejla Ramović o porodici i karijeri

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković