Login/Registracija

Dušica se borila KAO LAV, ali kad je Džejla zapevala SVI SU OSTALI BEZ TEKSTA (FOTO)

Večeras su glasove u duelu ukrstile Dušica Tričković, kandidatkinja Viki Miljković i Džejla Ramović, koja je u timu Marije Šerifović. Dušica je otpevala numere „Uzmi me“ Maje Nikolić i „To mi radi nesrećo“ Doris Dragović, dok se Džejla predstavila pesmama „Dođi“ grupe Parni Valjak i „Vertigo“ Jelene Tomašević. Nakon glasanja žiri je odlučio da Džejla ide direktno u četvrti krug, dok će Dušica svoju sreću potražiti u baražu. 

„Dušice, ti si znala pored kakvog zmaja ćeš da staneš, ali si svejedno borila neku svoju bitku. Kapa dole! Džejla, tebi nemam šta da pričam“, prokomentarisao je Đorđe, a onda je Jelena dodala da je Džordž dok je Džejla pevala izjavio da je ona dete kreten, aludirajući na njen vanserijski pevački talenat.

„Džejla, ja neću da kažem da pevaš kao dete kreten, ali pevaš kao vanzemaljac. Marija, molim te, nemoj da joj daješ da peva ove dečije pesmice u sledećem krugu. Moram da priznam da si me oduševila kada si prošli put pevala moju pesmu „Tihi ubica“ i obzirom da ni ja ne mogu uživo da je otpevam, ja bih volela da razmotrite da Džejla sledeći put peva moju pesmu „Magija“ ili „Pucaj u ljubav“. One su izuzetno teške i baš bih volela da mi ispunite želju“, rekla je Jelena, a Marija je obećala da će razmisliti o njenom predlogu. 

Svi su se složili da je Dušica imala odličan nastup večeras, ali da je Džejla zaista dominantniji pevač. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić