Login/Registracija

Dušan Svilar otkrio šta mu je donela pobeda u „Zvezdama Granda“: „Bio sam dete, takmičenje sam shvatio kao igru“ (VIDEO)

Mladi i talentovani pevač Dušan Svilar proslavio se učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ gde je i odneo pobedu.

Sve ove godine, on strpljivo gradi svoju karijeru, a mnogi su mu već nakon pobede predviđali velike uspehe kada je muzika u pitanju.

On se osim karijeri, posveio i obrazovanju, pa je sada redovni član Pozorišta na Terazijama u Beogradu gde nastupa kao vokal u operama i mjuziklima.

Dušan je nedavno za Grand otvorio dušu i tom prilikom priznao da mu je pobeda u popularnom takmičenju donela mnogo i da mu je otvorila vrata za nove poslovne uspehe.

-Pobeda mi je bila odskočna daska na samom početku moje karijere, ali nakon toga su se desile izuzetno velike stvari. Mogu da se pohvalim i da sam debitovao u Pozorištu na Terazijama – rekao je on i prisetio se samih početaka karijere i takmičenja:

-Kada sam se takmičio bio sam maloletan, bukvalno dete i mislim da je deci odnosno mladim ljudima nekako lakše da uđu u taj takmičarski deo jer mi to tada sve shvatamo kao igru. Danas ne znam da li je to tako, ne znam kako doživljavaš takmičenje kada si stariji.

U videu pogledajte šta je još Dušan nedavno rekao za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković