Login/Registracija

DUGO KRILA OD JAVNOSTI Ova zvezda Granda je u sedmom mesecu trudnoće (FOTO)

Jedna od učesnica aktuelne sezone „Zvezda Granda“ iznenadila je sve na društvenim mrežama kad je otkrila da je u blagoslovenom stanju. Pevačica iz Niša sve vreme je krila od javnosti da će uskoro postati majka i da je u sedmom mesecu trudnoće. 

Iako se tokom njenog poslednjeg nastupa u muzičkom takmičenju već nazairao stomak, ona je uspela da ga sakrije. Međutim, Dušica Tričković Ilić konačno je odlučila da podeli sa svojim fanovima i prijateljima ovu lepu vest. 

……


„Hej dragi moji… Kako vreme leti?! Danas ulazimo u sedmi mesec kako smo saznali da će nas uskoro biti troje. Dok traje ovo ludo stanje koje nas tera da ostanemo kod kuće treba samo misliti na lepe stvari koje nas ispunjavaju i daju razlog za bolji i srećniji život … A složićete se da nema lepše stvari od porodice. Sve mame znaju taj predivni osećaj kada znate da u vama raste novi život koji jedva čekate da upoznate i volite od prvog trenutka svim srcem. Zato bez sekiranja, jer će sve ovo brzo proći… Čuvajte se i držite zajedno“, napisala je Dušica na svom Instagramu. 

Pre dve godine, Dušica je izgovorila subonosno „da“ svom vereniku Nikoli, a par je organizovao gala svadbu u Nišu kojoj su prisustvovale i brojne kolege iz takmičenja (SAZNAJ VIŠE OVDE). 

7db355941ec7c0f5d440e8c309a0ab345d304309

Inače, Nikola je velika podrška talentovanoj pevačici u takmičenju i redovno je dolazio da podrži svaki njen nastup. 

Lepa pevačica koja je ove sezone u timu Ane Bekute u poslednjem krugu oduševila je žiri i dobila svih šest „da“. Tada je već bila u drugom stanju ali to niko nije ni mogao da nasluti. 

Pogledajte kako je izgledao njen nastup: 

Autor: A. Bakić