Login/Registracija

DUGO JE ĆUTALA: Aleksandra Bursać ZAUZELA STRANU U SKANDALU KOJI TRESE ESTRADU: „Uvek sam na strani pravde“

Nakon što je Aleksandra Bursać snimila pesmu „Cipele“ sa Emirom Đulovićem, mnoge koleginice su se našle su se moge koleginice koje su smatrale da joj to nije trebalo.

– Iskreno, pojedinci su se javljali, drugi su podržali. Znamo  i sami da bi svi pristali na to što sam i ja, jer to nij enikakva krađa. Na pravdi Boga su me napali, ali nisu to meni bliske osobe da bi me to povredilo i to je njihovo mišljenje- rekla je Aleksandra.


Međutim, ona se uvek držala dalj eod estradnih skandala, pa tako nije bila akter onog između Milice Pavlović i Ane Nikolić.

– Evo sada mogu javno da kažem, ko kupi pesmu njegova je pesma i ja ću uvek biti na strani pravde, bez obzira da li mi je neko prijatelj, ja sam uvek na strani istine jer me je nepravda uvek bolela- tvrdi Bursaćka.


Nakon ove saradnje, otkrila je i da li postoje šanse da oni snime još jedan duet koji će biti namenjen upravo njima

– Hoćemo naravno, ja i on smo se već dogovorili, pa ćemo videti- priznaje ona.


Napravila je odličan posao sa kaverima koje je nedavno objavila, i gotovo je pronašla publiku za svaku pesmu, a posebno za onu od Radmila Misić.

– Ja sam tu pesmu pevala na jednoj svadbi i kada sam je otpevala rekla sam to je to, ja moram da je snimim. Za svoju dušu sam snimila „Topolska 18“, vidim da su se „Oči, oči“ izdvojile i baš sam u pozitivnom šoku- iskrena je pevačica za Grand News.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić