Login/Registracija

Duga kosa i loknice: Sin Viki Miljković danas je opasan dasa, a pevačica objavila fotografiju iz detinjstva i raznežila pratioce (FOTO)

Viki Miljkovic 1

Pevačica Viki Miljković vlasnica je mnogobrojnih muzičkih hitova na javnoj sceni, već godinama unazad njena karijera ide samo uzlaznom putanjom, a posebnu popularnost donelo joj je žiriranje u najpopularnijoj muzičkoj emisiji „Zvezde Granda“ koja se redovno iz sezone u sezonu prati širom Balkana.

Kao posebna nagrada za trud i zalaganje u ovom talent šou došla je i prošlogodišnja pobeda Nermina Handžića kome je mentorisala upravo Viki i zajedno sa svojim timom, pre svega suprugom Draganom Taškovićem Tašketom uspela da ga dovede do trijumfa.

Pored zavidne muzičke karijere, poznato je da je pevačica veoma brižna majka i potpuno posvećena jedincu Andreju sa kojim ima jako lep, prijateljski odnos. Ponosna majka sada je na svom Instagrm profilu objavila fotografiju sina iz detinjstva, a objava je raznežila njene pratioce.

viki sin

Nekad, u svoje vreme – napisala je pevačica u opisu fotografije.

Podsetimo, Viki je nedavno gostovala u emisiji zajedno sa suprugom gde se osvrnula na njihovu dugogodišnju vezu koja je kasnije krunisana brakom, a otkrila je i malo poznate detalje sa početka ljubavi.

-Bili smo 13 godina u vezi pre nego što smo se venčali. Sve vreme smo živeli zajedno, ali ko čeka taj dočeka – nasmejala se Viki i dodala:

-Svadba je bila ogromna, zvali smo ljude koje volimo i sa kojima se družimo. Imala sam problem jer sam bila u šestom mesecu trudnoće. Na kraju smo smislili da iznajmimo brod i pozovemo ljudi koliko može da stane i tako je i bilo.

viki i taske
Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk