Dragan Đurić uz Cecinu pomoć osvojio drugo mesto, a razlog što je nju odabrao za mentorku je neverovatan

0A0A9485

Kada je prvi put stao pred čuvenu osmorku „Zvezda Granda“ Draganu Đuriću olako je pošlo za rukom da osvoji njihove simpatije, ali i pet glasova koji su mu dali mogućnost da sam bira svog mentora.

Malo ko se seća da je upravo Ceca bila ta koja mu je prva dala glas, a razlog zbog kog je odlučio da bude deo njenog tima je zaista neverovatan.

Teško je izabrati među ovakvim velikanima, ali ja biram Cecu. Moja majka je takođe Ceca– rekao je Đurić tom prilikom i potpuno osvojio Svetlanu.

-Zbog majke znači?!- konstatovala je Ceca i dodala da je odličan i da joj se sviđa kako peva, a zatim otkrila da je vršila pritisak na svoje kolege da glasaju.

-Brinula sam da li ima pet glasova i govorila sam Mariji da glasa Bosanac. Dobro došao u moj tim i pozdravi mamu imenjakinju – poručila je pevačica tom prilikom ne sluteći da će zajedničkim snagama zauzeti mesto vicešampiona u superfinalu šesnaeste sezone „Zvezda Granda“.

PROGLASENJE POBEDNIKA ZG EMITOVANJE 24062023 FOTO MUNJAok 2

Iako je njihova saradnja tokom svih meseci koliko je trajalo takmičenje bila idilična, nekoliko puta su takmičar i njegova mentorka dolazili u sukobe.

Naime, Cecin kandidat se u trećem krugu predstavio pesmama „Otvaram ti dušu“ i „Jednoj ženi za sećanje“ koje mu je mentorka nametnula.

-Bila je galama, malo je falilo da se potučemo. Ove pesme nisam ja birao, to je sve zahvaljujući Ceci. Ja nisam hteo ove pesme ali nije mi žao što sam ih otpevao– otkrio je Dragan.

DRAGAN DJURIC ok 10

Kako je i sam u nekoliko navrata objasnio do sukoba između njega i mentorke gotovo uvek je dolazilo isključivo zbog odabira pesama.

 Na probama naravno dolazi do sukoba Cecinog i mog mišljenja, ali taman posla da je malo falilo da se potučemo (Smeh). Mi se svi volimo u našem tom malom kolektivu, kako ja volim da ga zovem. Ceca je stroga u nekim granicama a normale i kada je to potrebno da se izgura nešto za dobrobit svih nas, ali je ovako totalno opuštena osoba. Ja sam oduševljen sa njenim ponašanjem i njenim odnosom prema nama. Ponaša se kao da je majka svima nama i hvala joj na svim savetima koje nam daje i za ljubav koju nam pruža – zaključio je takmičar za Grand.

DRAGAN DJURIC ok 6

BONUS VIDEO – Dragan Đurić iskreno o drugom mestu nakon finala „Zvezda Granda“

U videu ispod pogledajte kako je Ceca bodrila svoje takmičare iza scene:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović