„Dosta ste ispirali usta mojim životom!“: Jelena Karleuša se oglasila nakon priča da se razvodi (FOTO)

U medijima se još pre praznika pojavila priča o tome da su Jelena Karleuša i Duško Tošić ponovo na pragu razvoda i da je on čak bio i naslilan OVDE. Pop zvezda je te navode demantovala, a onda se ponovo podigla prašina za vreme Uskrsa jer pevačica i fudbaler nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju iz svog luskuzno uređenog doma.

Pop diva je odlučila da stane na put svim nagađanjima i uputila je saopštenje na svom Instagramu. 

……

„Draga Srbijo… i ostale okolne republike… Nikada se mediji u Srbiji nisu toliko otvoreno borili i upirali da unište jednu porodicu, jedan brak. Izgubila se svaka mera i ukus u toliko otvorenom devijantnom NAVIJANJU da meni bude loše!“, navela je Jelena Karleuša očigledno ogorčena odnosom pojedinih medija prema njenom privatnom i profesionalnom životu. U daljem obraćanju ona je bez dlake na jeziku pripretila svima.

……

„Neka Srbija i Balkan SHVATE-moj brak je moja stvar! Da li smo se razumeli? Gledajte svoje porodice i bavite se svojim životima! Dosta ste ispirali usta MOJIM ŽIVOTOM! Manite se “gospodo” moje pi*ke i mog braka, muža, horoskopa, bajanja, laži! Moja porodica je moja stvar. Ako iko treba da saopšti detalje mog braka TO ĆU BITI JA jer samo JA znam istinu o mom privatnom životu“, napisala je između ostalog Jelena. 

Pogledajte i ovo: 

ODUZIMA DAH Luksuzna dekoracija za Uskrs u domu Jelene Karleuše i nadmetanje u tucanju nojevih jaja (VIDEO)

Autor: A. B.