Login/Registracija

Doneo je zabavu u ZVEZDE GRANDA, a niko ne zna šta se dešavalo iza scene: “LAGAO SAM OCA“ (VIDEO)

Kada smo prošle godine u ovo vreme bili u poseti domu zvezde “Granda“ Željka Vukčevića, pokazao nam je važan detalj u porodičnoj trpezariji koji je svima privukao pažnju- sliku pokojnog pradede Simona, po kome je trebalo da dobije ime.

Tada je pred kamerama našeg portala obećao da će pored te slike dodati i prababinu, koju u tom trenutku nije stigao da urami.

– Uramio sam prababu, eto to se promenilo za ovih godinu dana- našalio se Željko sa nama odmah nakon spektakularnog nastupa koji je prošle subote održao u “Zvezdama Granda“.

Ali, evo šta se zaista promenilo u njegovom životu u međuvremenu.

– Ova korona je evo malo stala, krenuli smo da radimo hvala Bogu. Meni je posao zaista posle Granda zaista krenuo uzlaznom putanjom. Ali eto, ponovo sam tu da se družimo- ushićen je Željko.

Godinu dana pauze od takmičenja koristila su mladom Crnogorcu da još više napreduje pevački, mada priznaje da ove sezone neće igrati na kartu glasa.

Sad igram na kratu zabave, što mislim da će uraditi većina mojih kolega iz prošle sezone. Nama je sve ovo dobro poznato, i što se ne bi zabavili malo. Naravno, ne kažem da ne treba i pevački da s epokažemo, jer napredovali smo od prošle godine, i sad bi sigurno bolje otpevali neke pesme koje smo tada pevali- priznaje Vukčević.

Narodnja nošnja koju je nosio na velikoj sceni a koju je u potpunosti uskladio sa drugom pesmom, posebno je oduševila članove žirija , a Željko prinaje da je na ideju došao njegov dugogodišnji prijatelj Danijel Alibabić.

– On je to predložio ali sam morao da pokažem Mariji da ona to odobri naravno. Moja ideja je više bila za nošnju, tačnije da bude neki detalj jer nisam bio siguran da ću uspeti da se presvučem za dva minuta. Međutim uspeli smo, ne znam kako ali jesam– kaže takmičar.

Posebno emotivan trenutak za takmičara dogodio se kada je pred milionskim auditorijumom otkrio da je pesmu “Željo moje srce gori“ posvetio roditeljima koji žive u inostranstvu, naročito ocu kog nije video već pet godina, te neočekivano pustio suze.

– Odmah da vam kažem tata ne zna šta sam pevao, niti zna za sve ovo, tako da će biti iznenađenje, morao sam da ga lažem šta ću pevati. Izvini tata (smeh). Generalno oni su mi najveća podrška, moja porodica, bezuslovnu ljubav su mi dali i zahvalan sam im što su me napravili ovakvim kakav jesam– emotivan je Vukčević.

Ideja za naredni krug u njegovoj glavi je mnogo, ali kaže da će neke morati da odbaci, kako ne bi prešao granicu.

– Neće možda biti ovako nešto, da ne idem iz krajnosti u krajnost ali biće nešto lepo i zanimljivo– obećava on.

Ceo intervju sa Željkom pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac