Login/Registracija

Dobila NAJVEĆI APLAUZ U ISTORIJI TAKMIČENJA, pa napustila Milija i uzela drugog mentora!

Duel dve žene, mladosti i iskustva odvio se između Anđele Tasić iz Beograda iz tima Jelene Karleuše i Nataše Milinčić (40), Milijeve kandidatkinje iz Velike Plane.

Dok nam se Anžela predstavila pesmama “1003“ Tamare Todevske i “Rijeka bez imena“ Marija Šestić , a Nataša pesmama “Ti si taj što luduje“ Maje Odžaklijevske i “Rasti moj zeleni bore“.

Nataša je dobila svih 6 glasova i imaće priliku d aizabere novog mentora, dok je Anđela imala 4 glasa, sasvim dovoljna za dalji prolazak.

– Ja sam bila 2008. ovde i sada opet posle 12 godina– rekla je odmah Nataša, koja je bila solistikinja grupe “Nemoguće vruće“.

Kako je Nataša na granici da bude učesnik emisije “Nikad nije kasno“ povela se polemika oko toga da li je to degradiranje žena, i zašto starosna granica za kandidate u “Nikad nije kasno“ nije preko 50 godina, a onda se ubacila Marija- Uopšte me ne zanima koliko žena ima godina i šta radi i bezveze je nakon ovakvog pevanja pričati o tome. Oplemenila si ovaj prostor pesmama, jer mi se više povraća o pesama koje se ovde pevaju. Sigurna sam da pevaš i bolje ali su te emocije savladale. I to je potpuno u redu. Anđela mila, bila si dobra, ali si bila bolja u prošlom krigi ali dala sam ti glas jer si najtačnija bila u najgorim delovima pesme.

-Đes ti ovih godina?– pitao je Natašu Bosanac- Ti si pokazala šta su vokali, šta je tekst, raspon glasa i šta je pjesma, ova druga- zaključio je on i ponovo joj udelio aplauz.

– Ne znam pesmu al sam uživala kao da je znam oduvek. Tako si je dobro dočarala– rekla je Bekuta Nataši.

– Anđela sve što su ti rekli je gomila gluposti, bila si predivna- rekla je mentorka Jelena- Imaš čarobnu boju glasa, da razlikuješ se od Nataše, ali kao da mešaš ulje i vodu. E sad Nataša, kako je moguće da neko tako talentovan i emotivan dođe do toga da napuni 40 godina i da sada pokušava da uhvati svoju karijeru i život. Gde si bila o čemu si razmišljala?, a Nataša je odgovorila- Nisam se ni udala ni rodila decu, nego sam imala neke ideale, u principu bila sam razočarana, od 2008. godine nisam gledala ni televiziju, ja ne znam ni ko su zvezde trenutno.


Kako je Nataša imala pravo da dobije novog mentora, za tu poziciju aplicirali su svi osim Đorđa i Bosanca, a evo šta je bila njena odluka- Poštujem Milija ali biram Jelenu!

Hvala Nataša, oko pevanja nemamo puno, sad pravimo zvezdu– zaključila je diva.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac