Login/Registracija

Dobila je PANIK, pa KONTRA PANIK, a onda je nastao OPŠTI HAOS u studiju i to zbog „SISICA“ (FOTO)

Valentina Cvetković ove godine ponovo će se takmičiti u „Zvezdama Granda“, a u prvom krugu odlučila je da se predstavi pesmama „Zabraniću srcu da te voli“ od Cece i „Instagram“ Tamare Milutinović. Za vreme izvođenja druge pesme, Valentina je od stručnog žirija dobila panik taster, ali je Popović kontra panikom odlučio da produži takmičarkin nastup. 

Mariji Šerifović nije bilo pravo što Saša ponovo menja pravila i pitala ga zašto im produžava „agoniju“ da moraju da slušaju takmičare, kojima su pritisnuli panik taster. Saša je smtrao da ova devojka zaslužuje da otpeva do kraja obe pesme, a Ana Bekuta kod koje je Valentina prošle godina bila u timu ostala je zatečena što nije prepoznala o kome se radi. 

U međuvremenu se povela diskusija da li je Jelena bila za panik taster, jer je Marija tvrdila da je Jeleninu čašicu ili „sisicu“ za panik ustvari pomerio Đorđe. „Zašto ti Đorđe pomeraš Jeleninu sisicu?“, vikao je Popović. Svi su počeli da se smeju kada se povela rasprava oko „sisice“, a Valentina je dobila priliku da otpeva još jednom delić prve pesme. Nakon što je Saša omogućio da žiri još jednom glasa kada je Valentina završila sa pevanjem, Jelena Karleuša pritisnula je svoj taster i odlučila da ipak želi da bude mentor ovoj kandidatkinji. 

Sve što niste znali o ovoj takmičarki saznajte OVDE. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić