Login/Registracija

Đorđe OPTUŽIO TAKMIČARA DA JE LAŽOV, Marija izrevoltirana: „PREVESLAO SI NAS“

Osamnaestogodišnja Anđela Petrušić večeras je ukrstila glas sa Nikolom Petračkovićem.

Numere „Najgora“ i „Gde ima voda studena Radule“ su bile izbor Marijine kandidatkinje, dok se Bosančev kandidat predstavio pesmama „Smejem se, a plače mi se“ i „Tako, tako samo tako“.

Rezultat je bio 5 prema 4 glasa za Nikolu.

– Anđela prva pesma ti nije legla nije mi se dopalo. Druga lepo zamišljen izlet, ali bilo je nategnuto, to nisi bila ti. Nikola, zbog druge pesme to se tako peva- istakla je Ana.

Ceca je prvoj kandidatkinji dala glas jer seplašila da će biti izjednačen broj glasova, a složila se sa Anom da je drugi kandidat zablistao u drugoj pesmi.

– Nisam dao glas jer je ovo relano stanje. Anđela,druga pesma se ne peva tako, ali imaš glas. Nikola, nisam ti dao 6. glas jer prva pesma nije bila dobra, ali kako je krenula druga pesma dvojka, svi su kao jedan ustali- dao je svoj sud Mili.

Ni Snežani se nije dopalo kako je Petrušićeva izvela prvu pesmu, dok je za drugu rekla da je bio preveliki zalogaj. „Tako, tako“ je presudilo da Nikoli da glas.

– Gde su kiflice? Ti kad doneseš kiflice… Koliko beše dece imaš?– pitao je Popović, a on je odgovorio da ima dvoje i čeka treće što je ispraćeno aplauzom.

Viki je smatrala da je takmičar pogrešno počeo drugu numeru, smatarjući da tako pevaju tezgaroši, ali Bosanac je ispravio kako nije u pravu.

– Ti si ozbiljan lažov, kako te više nije sramota da nas toliko lažeš? Dužan si nam ostao te kiflice- poručio je Đorđe, a Nikola obećao ukoliko prođe da donosi.

Bosanac je rekao da je Nikola dobro prošao kako ga je grlo služilo,a Anđelu je pohvalio za izbor pesme.

– Preveslao nas je , doneo je kiflice da bi mi saznali da je on to kupio. Tako da malo zasuči rukave i napravi- rekla je Marija.

Saša Popović predložio je da snimi kako razvlači testo i da će on to pustiti.

Foto: Z. K. Munja/ Eli /Luka,
Autor: S. Čumić