Login/Registracija

DIJETE, MASAŽE I NAPORNI TRENINZI: Zvezde Granda se ozbiljno spremaju za povratak na scenu posle karantina (VIDEO)

Povratak pod svetla reflektora i lupu javnosti za mnoge javne ličnosti nije lak zadatak. Period izolacije zbog pandemije korona virusa doveo je do smanjenja fizičke aktivnosti i pojave gojaznosti. Mnogi su pokušali da probuše kašiku ali nisu uspeli i zato su pribegli dijetama i posebnim masažama kako bi što pre povratili liniju. 

Popularne pevačice Aleksandra Živojinović, Katarina Grujić, Milica Todorović i Katarina Živković otkrile su na koji se pripremaju za konačan izlazak iz svojih domova.  

Aleksandra Živojinović trenutno je na posebnom režimu ishrane i trudi se da se hrani zdravo. U tome joj posebno pomaže prijateljica i trenutno najpoznatija nutricionistkinja Ana Petrović kod koje su na listi klijenata i Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Ana Bekuta i mnoge druge poznate dame. 


I Katarina Grujić u karantinu kuva po receptima ove slavne nutricionistkinje, a poslednje što je probala su palačinke od heljdinog brašna. 


Milica Todorović i dalje je u Kruševcu kod roditelja, a nedavno se pohvalila da je krenula na masažu sa oklagijama. Zvezda Granda je odlučila na ovaj način da otkloni celulit i zategne noge i zadnjicu pre povratka na scenu. 

Najaktivnija je Katarina Živković koja nije propuštala treninge ni tokom izolacije. Popularna pevačica ima svog ličnog trenera sa kojim radi vežbe za celo telo sa i bez pomagala i svoju liniju je dovela do savršenstva. 


……

TRENING U DOBA KORONE Kaća Živković teretanu zamenila dvorištem (VIDEO)

Muškarci su se prilično olenjili, ali jedna zvezda Granda odlučila je konačno da smrša uz pomoć kik-boks i to pogledajte OVDE

Ovako izgleda jedan trening Tamare Dragić kod kuće: Autor: A. Bakić