Login/Registracija

DESETKA, SINE: Žiri zbog takmičarki bio na MUKAMA, Popović presudio i ŠOKIRAO sve

Teodora Marković (18) iz Niša i Dragana Kostova (16) iz Strumice ove subote stavile su i žiri i produkciju „Zvezda Granda“ na teške muke. 

Sjajnim odabirom pesama i još boljim izvođenjem ove dve talentovane devojke oduševile su žiri koji po prvi put nije imao nikakvu zamerku.

Inače, prva takmičarka iz tima Viki Miljković predstavila se numerama „Ista nam je tuga“ i „Metak sa posvetom“, dok je miljenica Marije Šerifović odabrala pesme „Suze za kraj“ i „Tek je 12 sati“. 

S obrzirom da su briljirale rezultat je bio maksimalnih šest glasova za obe. A da je žiri bio na mukama dokazuje i to što je i nakon preglasavanja ponovo bilo nerešeno.

Kako je odluka ko od njih dve treba da ide dalje bila na Saši Popoviću, sudija je članove žirija osudio da su namerno namesti glasanje, što je izazvalo revolt kod pojedinih.

Nismo se dogovarali, prošli put jesmo, sad nismo kunem se – pravdao se Đorđe, a zatim je reč dobio Mili koji je prokomentarisao samo Teodorin nastup

– Tvoja interpretacija je bila toliko izražajna, sa toliko emocija da sam je osetio i svaka čast na tome – rekao je, dok je Ana Bekuta istakla da je Dragana „doteraniji“ pevač i da je večeras imala teži repertpoar.

– Teodora ima divnu boju glasa, ali nikako da ubode pesme. Da si moja, ja iskreno ne znam šta bih ti dala da pevaš, ti si specifičan pevač – dodala je.

Đorđe smatra da je ovo Teodorino najbolje pojavljivanje od početka takmičenja, kao i da je sve ubola- od pevanja do izgleda. 

– Desetka, sine. Pri tom, izgledaš kao najskuplji foto model. Ti si za mene otkrovenje – dodao je Đorđe.

I Snežana aĐurišić delila je isto mišljenje sa kolegama, dodavši da se radi o divnim i talentovanim kandidatkinjama, da je žiri na mukama i da samo nijanse presuđuju. 

– Meni se Teodora dopala od početka, svidelo mi se i večerašnje izvođenje i ima prednost sa moje strane, ali jako je teško izabrati između dva sjajna vokala. A što se tiče drugog kandidata, ona ima sjajnu tehniku i boju glasa – rekla je Ceca.

Završnu reč dobili su mentori. I dok je Viki hvalila svoju kandidatkinju, Marija je svojoj poručila: 

– Za jedno maleno biće od 16 godine pevaš kao zmaj!

I sam sudija bio je na mukama koga da pusti direktno, a ko ide u baraž. Kako je ceo studio vikao da pusti obe, Popović je prelomio i pritisnuo broj dva, a samo nekoliko sekundi kasnije stisnuo je i prvi, što je obradovalo i kandidatkinje i sve u studiju. 

Uz ovacija i gromoglasan aplauz svih, takmičarke su napustile scenu zagrljene. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić