Login/Registracija

Denisa Lajsnu pogodila vest o bolesti: Idem u posetu Sinanu! (FOTO)

Posle superfinala „Zvezda Granda“ Denis Lajsna nastupa u celom regionu, a kako kaže najskuplja pesma koju peva je „Ne traži je sine“ Sinana Sakića. Naslednik Južnog vetra od malena je slušao hitove popularnog pevača koji je zbog lošeg zdravstvenog stanja još uvek u bolnici, a vest o tome nije lako pala Denisu.

„Želim mu brz oporavak, da se što pre vrati na scenu i da ponovo uživamo u njegovim pesmama“ , rekao je Denis i dodao: „Pošto nisam imao priliku lično da ga upoznam planiram narednih dana da ga posetim u bolnici. Ja sam njegov fan i voleo bih da popričam sa njim jer bi mi to pričinilo posebno zadovoljstvo.“

Za pevača iz Velenja Sinan Sakić i Mile Kitić su oduvek bili uzori i voleo bih da jednog dana ima uspešnu karijeru kao oni. Denis je nedavno snimio svoju prvu pesmu „Nisam ti ja alkohol“ koju će premijerno otpevati u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ u nedelju, 5. oktobra od 15h na Prvoj televiziji i OBN-u. 

„Svi me pitaju zašto takav naziv, ali ja sam mislio da ne bude jedno te isto „Zdravo ljubavi“ i tako to. Ova pesma je namenjena svima onima koji vole dobar provod. Ja inače ne pijem i ne razbijam čaše u kafani,  samo kad padne sama sa stola“, našalio se Denis.

Podsetite se kako je Denis pevao Sinanovu pesmu tokom takmičenja: 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić