Login/Registracija

„DECI NEDOSTAJE TATA“ Nekadašnja ZVEZDA GRANDA o ćerkama, supruzi Ivani i povratku na scenu

Nekadašnji učesnik najgledanijeg muzičkog programa „Zvezde Granda“, pevač Dejan Nedić Tejovac, može da se pohvali da u poslednjih par meseci „ne diže glavu od posla“. Kaže da je pandemija korona virusa uticala na njegove nastupe, pa je sad mesecima unapred bukiran za svadbe i druga privatna veselja koja su zbog virusa bila odložena. 

Zbog toga, kaže, trenutno najviše trpi njegova porodica, supruga Ivana i ćerkice Julija (8) i Angelina (6) sa kojima sve manje provodi vreme. 

– Svaki vikend sam na putu, mada se desi da pevam i u toku nedelje, pa me je porodica često željna. Tu, osim mojih ćerkica kojima nedostaje tata, najviše trpi moja supruga koja sa njima najčešće provodi vreme i radi domaći. Julija je u septembru krenula u drugi razred, pa su i obaveze oko škole veće, dok je Angelina u predškolskom – priča Tejovac i dodaje da se trudi da svako slobodno vreme posveti mezimicama. Kaže, pokušava da im nadoknadi izgubljeno.

– Trenutno radimo sabiranje i oduzimanje, a veliku pomoć imam od Ivane koja je svakodnevno sa njima. Nedavno je Julija dobila trojku iz srpskog, pa smo nedeljama unazad radili na tome da popravimo ocenu. Bio je to naporan rad (smeh), ali uspeli smo da dođemo do petice. Na mene je povukla tu upornost, jer sam skoro bio vukovac, a onda sam krenuo da pevam i ništa od škole – kaže pevač koji danas svoje naslednice uči da je obrazovanje najvažnije. Ipak, ukoliko jednog dana izraze želju da se bave istim poslom kao tata, rado bi podržao njihovu odluku. 

– Nikad ih ne bih sputavao jer moja uloga je da ih podržim u svemu, šta god one odlučile, pa čak i da jednoga dana budu pevačice. Ne bih baš bio oduševljen i iskreno ne bih voleo, ali bih na kraju podržao. Ali, još je rano, neka one uče školu – sa osmehom kaže Dejan koji je od 16 godine bio primoran da se osamostali i počne da peva. 

-Kada sam bio srednjoškolac, tata je išao na hemodijalizu i zato sam gledao da roditelje što manje opterećujem finansijski. I kada je trebalo da platim neki čas, kako ne bih od njih tražio dodatan novac, ja sam maltene trpeo gladan da odvojim novac za čas – ispričao je nedavno, a sad se osvrnuo i na nove projekte koje priprema. 

– Svako odricanje u mladosti se isplatilo i zadovoljan sam u kom smeru ide moja karijeru. Za sad odlično radim, a verujem da će biti još bolje u budućnosti, jer pripremam jedno pravo muzičko iznenađenje za sve ljubitelje dobre narodne muzike – završava Dejan. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić