Login/Registracija

Deca Aleksandra Milića Milija nose po dva imena koja se retko čuju u Srbiji, a razlog za to je neverovatan

ALEKSANDAR MILIC MILI ZG SNIMANJE 28032023 FOTO MUNJA 14 ok

Aleksandar Milić Mili iako je posvećen muzici i radu u „Zvezdama Granda“, ne krije da je njegov ključ uspeha srećna porodica koju ne eksponira često u javnosti.

Iz braka sa suprugom Ninom, ima dvoje dece, ćerku i sina koji su njegov najveći ponos, a Mili je otkrio koja imena su on i supruga dali deci i zašto su se odlučili baš za takav spoj, s obzirom da to nije karakterisitčno za naše područje.

Za Grand Online istakao je da svoju decu smatra najvećim životnim uspehom i objasnio zbog čega njegova deca imaju dva imena. 

– Sin se zove Markus Simeon Milić, dok je ćerka Mia Jovana Milić. Svako je dobio prvo ime po nekom značenju. Markus znači snaga, obrazovanje i njegov zaštitni znak imena je Lav sa knjigom, dok Mia unači ‘moja’, jedinstvena, odnosno posebna osoba – objasnio je Mili za Grand.

aleksandar milic mili

Mili ne krije da je ljubav između njega i Nine ista kao i prvog dana, a sa druge strane smatra za sebe da je dobar i pažljiv muž, ali da se njegova romantična strana najbolje može videti u njegovim pesmama.

Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: „Dan kada Nina sleti, ja moram da znam.“ Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: „Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to – to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo – iskren je bio Mili, a njegova ljubavna priča je mnoge oduševila.

BONUS VIDEO- Najgori nastupi u „Zvezdama Granda“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.