Login/Registracija

Darko Lazić otkrio ZBOG ČEGA JE ODMAH ODLEPIO za Barbarom, a njena reakcija je sve ŠOKIRALA

Ljubavni život Darkla Lazića, oduvek intrigira javnost, a o detaljima njegove trenutne veze sa Barbarom Bobak piše se gotovo svakodnevno.

Svoju ljubav redovno prikazuju na društvenim mrežama, a iako ne kriju da su danas zaljubljeni, priznaju da nije bila obostrana ljubav na prvi pogled.

– Upoznali smo se na jednoj žurci, čuo sam kako peva i privukla me je njena neverovatna energija u pevanju. Ja to jako volim jer sam pevač, a ona ima taj x faktor a onda i zbog ponašanja jednostavno video sam sebe- ispričao je Drako Lazić gostujuću u emisji „AmiG show“.


Na iznenađenje mnogih, Barbara je otkrila kako nije bila njegov fan niti je volela njegove pesme.

– Ja nisam bila preteran njegov fan, čujem neku njegovu pesmu bila sam u fazonu sklanjaj mi ga. Nisam bila ljubitelj njegovog lika i dela. Kada sam čula da će Darko biti na toj žurci ja sam odreagovala „Gospode bože da li mogu da idem kući“. Ispoštovala sam ga kao kolegu i u jednom momentu mi je prišao i rekao to za energiju i malo me je žacnuo tražio mi je broj da bi kao sarađivali zajedno – iskrena je bila Barbara, pa dodala i kako bi odreagovala da joj je neko predvideo romantičnu vezu sa Lazićem.


– Da mi je neko pre godinu dana rekao da ću biti u vezi sa Drakom Lazićem ja bih mu rekla da mi puca u glavu i da se to neće desiti.

Darko je gostovanje u ovoj emisjji iskoristio i kako bi demantovao navode da je tada bio i dalj eu vezi sa bivšom verenicom, jer kako kaže rastali su se pre nego što j eon upoznao Barbaru.

POGLEDAJTE I 

„NEĆU VIŠE DA BUDEM LJUBOMORNA“ Darko i Barbara se OGLASILI nakon priče o RASKIDU!

TRLJAĆETE OČI zbog Darka Lazića! Fanovi u neverici: „ŠTA TI SE DOGODILO?!“ (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić