Login/Registracija

Dara Bubamara SNIMA SVOJ RIJALITI? Naziv je i više nego LOGIČAN, od visine honorara će vam se zavrteti

Kako pišu domaći mediji pevačica Draba Bubamara dobila je ponudu da snimi svoj rijaliti šou program tokom leta, a čije bi emitovanje moglo da bude već na jesen ove godine.

Zbog njene čuvene rečenice “Puno košta“ producenti su dali predlog da se njen šou program zove baš ovako, a šuška se i da će Dara za isti dobiti četvrt miliona evra!

– Dara je dobila odličan honorar, čak 250.000 evra! Za tu cifru pristala je da je kamere snimaju svuda gde se kreće. Već su se dogovorili da je snimaju u teretani dok trenira, u spa-centru, kod frizera, u muzičkom studiju, dok vodi sina Kostu u školu, na ručku sa bivšim mužem Milanom, na kafi sa drugarom i kolegom Slobom Radanovićem, uveče na nastupima– prenosi Blic.

Rijaliti će navodno početi da se snima već od 1. jula, pa sve do 1. septembra.

– Dara je pristala da je snimaju pet dana nedeljno puna dva meseca. Ona je pravi zvrk, nepredvidiva je i sigurno će rijaliti biti zanimljiv. Ne bi me čudilo da pred kamerama napravi neki skandal ili da potkači neku koleginicu ili bivšeg momka– ispričao je izvor i dodao da su neke televizije već zainteresovane da otkupe Darin rijaliti:

– Zasad je plan da se rijaliti emituje radnim danima i da svaka epizoda traje sat vremena, kao i da Dara potom u subotu u emisiji uživo komentariše sa gostima najzanimljivije detalje iz rijalitija- rekao je.

POGLEDAJTE I:

Ko se krije iza UMETNIČKIH IMENA? Za neke NIKADA NE BISTE POGODILI, a neka NEĆETE MOĆI DA IZGOVORITE

„PEVAĆEŠ ZA 82 EVRA“ Dara Bubamara ŽESTOKO UDARILA na koleginicu zbog BIVŠEG DEČKA!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac