DAME DOMINIRAJU: Bekuta i Viki oduševile stajlinzima, jedan član žirija pohitao da se slika sa Sanjom Kužet

Sunčan dan u Košutnjaku pred samo snimanje nove epizode „Zvezda Granda“ dodatno su ulepšale Ana Bekuta, Viki Miljković i Sanja Kužet. Vidno raspoložene pozirale su pred objektivima naših fotografa, a na njihove današnje stajlinge niko nije ostao imun.

Ana Bekuta rešila je da unese vedrinu na scenu te se opredelila za lila haljinu koju je savršeno ukopila uz zelene čizme na štiklu i torbu u istoj boji. Od kada je promenila boju kose pevačica se ne libi da nosi kombinacije koje definitivno ne bi svako umeo da iznese, dok njoj to ide kao od šale.

IMG 2219

Ništa manje pažnje nije privukla ni Viki Miljković koja se pojavila u kratkoj zelenoj haljini sa zlatnim i crvenim detaljima, a od njenih vitkih nogu i dekoltea definitivno zastaje dah! Ni osmeh nije zaboravila te je ispred studija iskoristila lepo vreme i ispozirala pripadnicima sedme sile.

IMG 2253 1

Dok su kod većina dama iz žirijskih stolica danas dominirale jarke boje, voditeljka Sanja Kužet odlučila je da se na snimanju u pojavi u uskoj beloj haljinici sa zlatnim detaljima. Naravno, nakit i sandale uklopila je u kombinaciju te svoje zgodno telo prošetala na sceni. Iako je sve oduševila izgledom, čini se da se njen stajling danas najviše dopao Miliju koji je poželeo da se odmah slika sa lepom voditeljkom.

IMG 280af493271e3e2c1c6d02766eaf91cd V

Pogledajte OVDE kakva je atmosfera na „Zvezdama Granda“.

Foto: E. Srdić/ Grand,
Autor: J. Jović