DAMA U SVAKOM IZDANJU: Bekuta se pojavila na snimanju „Zvezda Granda“ u kombinaciji koju ćete želeti da iskopirate odmah (FOTO)

bekuta staj 2301

Radni ponedeljak danas je i u studiju na Košutnjaku, gde se punom parom nastavljaju snimanja novih epizoda najgledanijeg muzičkog šoua „Zvezda Granda“.

Kao i uvek, pripadnici sedme sile okupili su se ispred ulaza kako bi uhvatili članove žirija sa kojima su uvek orni da razgovaraju, a svojim kežual stajlingom danas je privukla pažnju Ana Bekuta u koju su bili upereni svi blicevi.

Poznato je da Bekuta ume da iznese svaku kombinaciju, od haljina i visokih štikli do ravne obuće i udobne odeće koja će na njoj uvek delovati skladno i odmereno.

Izgleda da je ovog ponedeljka, kao i većina nas, želela da se oseća pre svega udobno, pa je sivu rolku iskombinovala sa sivim pantalonama i belom obućom, dok je topli kaput u istim tonovima upotpunio ovu kombinaciju.

bekuta

Dok je pozirala fotografima, čuli su se komentari poput: „Dama u svakom izdanju“, nakon čega je nasmejana usšla u studio spremna za rad.

Foto: Grand,
Autor: S. Čumić