Login/Registracija

DAM, DAM, DAM: Delirijum u Areni, Prija pokazala zbog čega je najveća mlada zvezda (VIDEO)

Skoro 20.000 ljudi u Areni uživa na prvom od tri koncerta mlade zvezde Aleksandre Prijović. Publika sa njom sve vreme peva najveće hitove, a pre samo nekoliko minuta nastao je pravi delirijum.

Naime, ona je sa Dejanom Kostićem otpevala duet, zatim je on izveo još dve pesme, a nakon toga je usledio potop.

WhatsApp Image 2023 09 28 at 21.42.17

Aleksandra se vratila na scenu i otpevala pesmu sa poslednjeg albuma „Dam, Dam, Dam“ koja se izdvojila zadnjih nekolko meseci kao najveći hit.

WhatsApp Image 2023 09 28 at 21.01.27

Nastao je ogroman vrisak već sa prvim taktovima, izašli su igrači, a onda je publika skočila kao jedan i pokazala kako se veseli i peva. Prija je ovim pokazala svima još jednom zbog čega je najveća zveda mlađe generacije.

WhatsApp Image 2023 09 28 at 22.48.02 1

Podsetimo, Aleksandra se rasplakala na samom početku koncerta, a emotivnim rečima se obratila publici i mami Borki koja joj je bila najveća podrška.

-Dobro veče, Beograde! Dobrodošli na moj prvi solistički koncert. Sećam se pre 15 godina kad sam prvi put prolazila pored beogradske Arene da sam rekla „Mama, zamisli da ovde imam koncert“. I zahvaljujći vama to se desilo. Mama, sigurno plačeš sada. Sigurna sam da će ovo biti veče emocija, veče za pamćenje – rekla je Aleksandra na pocetku koncerta, a to pogledajte u videu:

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: Milinković/Ankić/Jović