Dada Mešaljić otkrila da li je ljubomorna kada se zaljubi i kako se snalazi kao majka: „Porodica mi pomaže“ (VIDEO)

dada mesaljic

Od kada je završila takmičenje u „Zvezdama Granda“ Dadu Mešaljić ne srećemo često u Beogradu. Pretpostavljamo da je razlog za to činjenica da je pevačica nedavno postala majka, ali i da se posvetila ostalim obavezama.

Ipak, sreli smo je na promociji nove pesme koleginice Barbare Bobak, pa smo iskoristili priliku da sa Dadom porazgovaramo o svim aktuelnim temama.

-Došla sam na promociju jer se družim sa Barbarom – rekla je pevačica na početku razgovora za Grand.

Već neko vreme bivša takmičarka „Zvezda Granda“ najavljuje novu pesmu, a sada smo saznali kada će konačno ugledati svetlost dana:

Trenutno radim na spotu, pesma je gotova. Samo još da snimimo spot i to će biti to. Pesma će za nekoliko dana izaći na videlo.

dada mesaljic nastup 1

Pevačica nam je priznala da su se mnoge stvari promenile u njenom životu nakon učešća u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Uf, život mi se promenio iz korena. Recimo, večeras nisam očekivala da će me bilo ko prepoznati, ali jeste – rekla je Dada kroz osmeh.

Na pitanje da li joj prija medijska pažnja, Dada je iskreno odgovorila:

-Pa, ne uvek. Nekad se desi da nisam raspoložena, a moram da budem uvek nasmejana.

Brak Dade Mešaljić okončao se još dok je pevačica bila u drugom stanju, a iako je samohrana majka uspeva da uskladi sve obaveze, a o ovoj temi izbegava da opširno govori.

-Ništa mi nije naporno jer imam veliku podršku porodice – istakla je pevačica.

d19a9c9750416bc4fa81106205001ccc16496e32

Tokom razgovora Dada nam je otkrila da li je ljubomorna kada se zaljubi i šta publici sprema u narednom periodu, a ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Filip P.,
Autor: I.Grk