Login/Registracija

DA SE NE ZABORAVI! Đorđe David i Ivana Peters obećavaju SPEKTAKL, publika UZBUĐENA

Đorđe David zajedno sa Ivanom Peters i grupom “Death Saw“ obradovaće makedonsku publiku spektakularnim koncertom u Kumanovu koji će se održati u sredu 10.novembra sa početkom u 22 časa.

Ovaj koncert muzičari su sa organizatorima dogovorili još u julu mesecu, a odabrani datum predstavlja i Dan grada Kumanova.

– Nastavljamo promociju albuma izdatog za “Grand“ produkciju pod nazivom “Da se ne zaboravi“ na kom su naše obrade svih divnih pesama i kompozicija urađenih na prostoru bivše Jugoslavije– rekao je Đorđe za naš portal.

Pevač je dodao da je izašao i live album u izadnju “Hi Fi“ centra i najavio promociju tokom novembra meseca, o čemu ćemo pisati naknadno.

Da je zainteresovanost za koncert ogromna, svedoče puni kapaciteti hotelskog i privatnog smeštaja kako u Kumanovu tako i u okolnim mestima, što su potvrdili organizatori.

– Svi se veoma radujemo ovom koncertu, koji još jednom potvrđuje saradnju između Ivane Peters i mene. Evo već četvrtu godinu za redom sam u žiriju “Zvezda Granda“ tako da sa Ivanom uslovno rečeno sarađujem i tokom takmičenja s obzirom da je ona u timu Cece Ražnatović- istakao je David.

Kako je koncert zakazan na Dan grada Kumanova, Đorđe će iskoristiti priliku da na ovom fenomenalnom događaju proslavi i svoj rođendan, koji nije uspeo da obeleži 5. novembra.

POGLEDAJTE I:

Đorđe David OTKRIO: „Velika stvar je kada POBEDIŠ MARIJU ŠERIFOVIĆ!“

Foto: Privatna arhiva,
Autor: T. Bogavac