Login/Registracija

DA SE NAJEŽIŠ: Nakon što je RASPLAKAO Cecu, pevačica ćerci i budućem zetu zapevala OVU PESMU

Ćerka Ceca Ražnatović, Anastasija sinoć je napravila gala žurku u jednom prestoničkom restoranu povodom 24. rođendana.

Osim porodice i prijatelje na proslavi je bio Anastasijin dečko Nemanja Gudelj koji svoju dragu celo veče nije ispuštao iz zagrljaja. 

Njihov prvi javni poljubac slavljenica je zabeležila na svom Instagram profilu, a ponosna Ceca zaljubljenom paru otpevala je svoju pesmu.

Naime, pevačica se latila mikrofona i ćerci i  budućem zetu otpevala „Ličiš na moga oca“. Anastasija i Nemanja sve vreme su stajali do Cece dok je pevala, a fudbaler je nije ispuštao iz zagrljaja. 

Inače, Ražnatovićeva je juče prvi put imala priliku da upozna Gudelja kao i njegovu porodicu za koje ima samo reči hvale.

Što bi se reklo, na prvu je budući zet kupio, a zbog poklona koji je pripremio za Anastasiju, Svetlana je pustila suzu. Naime, kako prenose mediji, reč je o njenom portretu sa ocem Željkom Ražnatovićem Arkanom.

– Nemanja je napravio jedan gest sinoć, izazvao mi je suze na oči, emotivna reakcija, ali o tome neću da pričam. Uvek sam poštovala džentlmene i imala sam sreću da budem udata za džentlmena i imam u okruženju džentlmene -ustakla je Ceca nakon njegovog gesta.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović