Login/Registracija

Da li je POBEDNIK nove sezone u njenom timu? “Očekujte neočekivano“, poručila Viki (VIDEO)

Viki Miljković stigla je na snimanje nove sezone “Zvezda Granda“ spremna kao zapeta puška, i odmah otkrila da se strašno uželela obaveza u Grandu ali i kolega sa kojima će deliti “klupu“ narednih 10 meseci.

– Mi smo se čuli i tokom leta a i viđala sam se i sa Đorđem i sa Cecom i sa Marijom. Tako da nemam neki utisak da smo mnogo bili razdvojeni– rekla je Viki na početku.

Ono što sve zanima a najviše vernu publiku ovog talent šou programa jeste šta se može očekivati u novoj sezoni i da li će biti nekih promena.

– Ovde se uvek očekuje neočekivano, tako da i ova sezona može svašta da donese. Videćemo- kroz osmeh jed poručila pevačica.

U junu mesecu na velikom finalu titulu pobednika odneo je kandidat iz njenog tima, Nermin Handžić, sa kojim je Miljkovićeva povela radno leto, a sada pred našim kamerama otkrila utiske.

– Divan je osećaj, mnogo me je to činilo srećnom što mogu da pomognem nekom mladom čoveku. Ono što kandidate zadesi u “Zvezdama Granda“’ i finalu, generalno to je bajka. Oni tu žive holivudski život ali kad se to završi, sve se završi, a oni ostanu prepušteni sami sebi da se bore. Pošto je Nermin pobedio iz dnevne sobe takoreći, Taške i ja ga vodimo svuda sa osobom, ponosni smo na njega, i drago nam je što smo mu omogućili da ga vidi i čuje mnogo ljudi jer to je najbolji način promocije- zaključila je Violeta.

U videu ispod saznajte šta nam je Viki sve otkrila:

……

Foto: Elena,
Autor: T. Bogavac