Login/Registracija

Da li je ovaj duel opravdao izreku “Prvi mačići se u vodu bacaju“? (FOTO)

Prvi par koji nam se predstavio u poslednjoj emisiji trećeg kruga činili su Almin Selimović (25) iz Hadžića i Kristijan Markovski (25) iz Đevđelije.

Alminova mentorka bila je Ana Bekuta, i on nam je pevao pesme “Da šutiš“ Dina Merlina i “Ja bih da pevam“ Dejana Cukića, dok je Kristijanova mentorka bila Jelena Krleuša i on nam je pevao “Sve je ovo premalo za kraj“ od Tošeta i “Onu moju“ od Tropiko benda.

Ovaj duel se nažalost završio rezultatom 2:2 što znači da su oba kandidata direktno ispala iz takmičenja!


Jelena se razočarala rezultatom i smatrala da nije okej, a onda se ubacila Marija- Mene ste uspavali. Nisam gledala ko je kako glasao, meni ovo nije bilo dovoljno. Samo je drugi kandidat bio tehnički bolji.

Bekuta je opravdala svog kandidata Almina jer je već mesecima bolestan i ima problem sa glasnim žicama i upalom- To nije tvoj glas, čuje se. U prva dva kruga si bio sjajan- rekao je Đorđe David.

-Za njega je bolje da ozdravi i dođe do godine, sad nema poente da se takmiči. On svakako nije hteo da nastavi takmičenje ali smo ga Ana i ja zamolili da dođe zbog koncepta- rekao je Saša Popović.

– Šta da kažem za mog kandidata..Nije bio dobar kao inače ali on je divan momak, i brutalan talenat a ispao je jer je njegovih 5 minuta bilo loše upotrebljeno- rekla je Kristijanova mentorka Jelena.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac