Login/Registracija

DA LI JE ON NAJSKROMNIJI TAKMIČAR? Evo šta je sve Mite Stoilkov postigao do svoje 26. godine (VIDEO)

Takmičar „Zvezda Granda“ Mite Stoilkov publiku i žiri osvojio je raskošnim glasom i fenomenalnim izvedbama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

Mite je ostavio utisak kao skroman i lepo vaspitan momak, iako razloga za pohvalu i te kako ima. Do svoje 26. godine osvojio je brojne nagrade na različitim muzičkim takmičenjima.


– Završio sam nižu muzičku školu, sada i fakultet, ove goedine ću da diplomiram. Pored Granda, završavam fakultet, a muzika je jedino što radim za sebe i što želim… Nema ni jednu drugu profesiju – rekao je Mite i dodao:

– Imam puno nagrada, jer sam se još na fakultetu takmičio. Ako pobedim, možda će mi ova nagrada iz „Zvezda Granda“ biti najdraža. 

Mnogi su primetili da je Mite promenio svoj izgled od prvog pojavljivanja u takmičenju pa do sada, a reakcije publike na to bile su pozitivne. Za sebe tvrdi da je i pored pohvala i lepih komentara koje je dobijao ostao isti kao na početku.

– Isti sam kao i na početku, skroman sam. Na početku sam imao kratku kosu, nosio sam neke majice. Trudio sam se da budem svoj i sad sam svoj, ali malo sam promenio imidž i nadam se da im se to sviđa – kaže on.


Nakon skoro dve godine od kako traje ova sezona u „Zvezdama Granda“ mnogi kandidati su stekli nove prijatelje sa kojima će se van takmičenja družiti.

– Mi smo zajedno i u hotelu, tako da se družimo non stop, ne bih hteo nikoga da izdvojim jer sve ih volim – rekao je pevač.

Mite nam je ispričao da bi voleo da prvi duet snimi sa svojom mentorkom Viki Miljković od koje je kako kaže mnogo toga naučio tokom takmičenja.

– Naučio sam dosta toga, jedno veliko iskustvo za mene… Presrećan sam što sam izabrao Viki za mentorku – rekao je Mite.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić/I. Ankić