Login/Registracija

DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Ona je dokaz da LJUBAV prema muzici POKREĆE SVET

Ljubav prema muzici, još od školskog hora i kulturno umetničkog društva čiji deo je bila kao gimnazijalka, održala je i danas. Sa pravom važi za jedan od najboljih vokala koji je muzička scena ikada imala!

Karijeru je započela davne 1985. godine, a samo jedanaest godina pre toga, kao devojčica odnela je drugo mesto na takmičenju „Prvi glas Priboja“.

Dobitnica je brojnih estradnih nagarada, a iza sebe ima ogroman broj albuma na kojima je gotovo svaka pesma veliki hit.

Da je ljubav prema muzici ono što je pokreće dokazala je mentorstvom u takmičenju „Zvezde Granda“ gde daje sve od sebe da mladim talentima prenese svoje znanje i višedecenijsko iskustvo.

Osim na uspešnu karijeru, danas je najviše ponosna na svoju porodicu i unuke Sonju i Branka koji joj svakodnevno ulepšavaju život.

Malo ko bi rekao da je juče napunila 63. godine budući da nema izgled da to i dokaže. Ako jke sudeći po fotkama starim nekoliko decenija Ana Bekuta oduvek je plenila lepotom!

– Život je lep i život je borba. Ako nije borba, onda je predaja. Ako je predaja, onda je smrt. Zato se i sa 63. i sa 36. borite! Osvrnite se oko sebe, smislen i srećan život imaju samo ljudi sa velikom borbom, a ne oni koji su se predali!– poručila je pevačica povodom svog rođendana.

POGLEDAJTE I

Ana Bekuta napustila Srbiju i dala LEKCIJU za SREĆNIJI ŽIVOT

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović