Login/Registracija

ČUDA SE DEŠAVAJU Pevačica OTVORILA DUŠU: „Suprug je znao za moje ZDRAVSTVENE PROBLEME“

Brojne javne ličnosti otvoreno su govorile o borbi za potomstvo i rešile da uzmu stvari u svoje ruke. Među njima je i pevačica Ivana Peters iza čije želje da se ostvari u najlepšoj ulozi se krije bitka koja je dugo trajala.

Ipak, sve je došlo na svoje 2006. godine kada je rodila ćerku Saru i svojim primerom pokazala da ništa nije nemoguće kada to dovoljno želite.

– Moj primer je pravi dokaz toga! Pre vantelesne oplodnje imala sam dve teške operacije. Suprug Aleksandar je znao za moje zdravstvene probleme, tako da je od samog početka bio uz mene- ispričala je Ivana koju je doktor nakon porođaja proglasio medicinskim fenomenom.

Ona je samo jedan od primera koji su velika inspiracija brojnim ženama te kao javna ličnost se ne libi da ispriča svoje iskustvo i pruži podršku svima kojima je to potrebno.

– Zaista bih želela da poručim svim ženama da ne odustaju od vantelesne oplodnje. Meni se posrećilo iz prvog puta i mogu samo da zamislim kako je onima kojima se to odmah ne desi. Ali ako ja sa teškom istorijom bolesti nisam odustala, onda su čuda zaista moguća i rezultat koji na kraju dobijete zaista nema cenu- poručila je pevačica, prenosi „Story“.

Podsetimo, Ivana Peters nedavno je proslavila svoj četrdeset i osmi rođendan, iako svojom energijom odaje utisak da je bar duplo mlađa.

Upravo zbog toga bola je među omiljenima među takmičarima „Zvezda Granda“ koji su bil deo Cecinog tima i sarađivali sa jednom od najboljih pop-rok vokala na javnoj sceni.

POGLEDAJTE I

Za ovo NIKO NIJE ZNAO: Ivana Peters ispričala detalje LJUBAVI sa poznatim glumcem

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović