Login/Registracija

Cobe OPLJAČKAN u Beču, potegli se i PIŠTOLJI, policija reagovala: „Uzeli su mi sve pare“

Slobodan Batjarević Cobe, nekadašnja zvezda „Granda“, doživeo je pravu neprijatnost pri povratku sa nastupa u Beču, nakon što je sa muzičarima bio žrtva prave filmske pljačke. 

Ekskluzivno za Grand Online pevač je ispričao kako je nasred auto- puta opljačkan do poslednjeg dinara, tačnije evra, ali i kako se igrom slučajnih okolnosti izvukao iz cele ove neprijatnosti.

– Imao sam nastup na jednoj romskoj, bogatoj svadbi i uzeli smo dosta bakšiša. U povratku, negde u Mađarskoj mene i muzičare je zaustavila policija i to u belom automobilu bez oznake, ali su policajci imali uniforme. Mislio sam da će nam tražiti samo lične isprave, a oni su izvadili pištolje i tražili su nam novac i tad smo shvatili da je reč o lažnim policajcima. Morali smo da damo sve pare koje smo imali kod sebe, a to je bilo nekoliko hiljada evra. Sve su nam uzeli, do poslednjeg evra – priča Cobe za naš portal i otkriva da se nije mnogo potresao jer je na vreme shvatio da je reč o tipičnim pljačkašima.

Kako kaže, na kraju je ispao heroj, a sve zbog jednog njegovog poteza koji ih i je i spasao. 

– Slikao sam tablice automobila, jer sam na vreme shvatio da je reč o klošarima sa auto- puta kojima trebaju samo pare. Odmah smo otišli u Budimpeštu, prijavili slučaj u policiji i pokazali slike auta. Ispostavilo se da su te lažne tablice već bile poznate policiji i za sat vremena su ih našli. Njih su zatvorili, a mi smo dobili naše pare nazad – završava Cobe.


UPOREĐUJE SE SA KARLEUŠOM, A ZBOG KEBE JE DOŽIVEO FIJASKO! Gde je i šta radi Cobe?

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić