Login/Registracija

Članovi žirija ZVEZDA GRANDA imaju VAŽNU PORUKU: „Moramo da se DRŽIMO ZAJEDNO“ (VIDEO)

Večeras se održava drugo polufinalno veče ovogodišnjeg takmičenja „Pesma Evrovizije“, gde će se takmičiti 18 izvođača, među kojima je srpska predstavnica Konstrakta, a samo desetoro njih prolazi u veliko finale. 

Kako su euforija i očekivanja pred polufinale velika, tako cela Srbija i region navijaju i nadaju se da će se naša predstavnica i njena pesma „In corpore sano“ plasirati u finale koje se održava u subotu. 

Pred veliki spektakl u Torinu članovi žirija „Zvezda Granda“ poslali su važnu poruku i pokazali koliko podržavaju ovogodišnju predstavnicu Srbije. 

Dragi i dobri ljudi, večeras broj 3, Srbija, Konstrakta. Glasamo i navijamo jako, ajmo – poručila je ushićeno Marija Šerifović, dok je Voja dodao:

– Hoćete da bude Evrovizija u Beogradu? Hoćete,, pa glasajte za Konstraktu večeras. Poruka i to je to. Pozdrav za ceo svet!


Đorđe David i Ana Bekuta istakli su koliko je važno da večeras budemo ujedinjeni i pozvali sve ljude iz dijaspore i regiona da podrže našu predstavnicu.

– Moramo da podržavamo otadžbinu i zastavu. Budite normalni i tolike patriote da glasamo svi za Konstraktu. Moramo da budemo u finalu – poručio je roker, dok je u navijačkom fazonu i Svetlana Ceca Ražnatović. 

– Danas svi za Konstraktu. Živela Srbija – poručila je Ceca, a njena kuma Viki Miljković dodala: 

– Svi za jednog, jedan za sve, a mi svi za Konstraktu!

……

Podsećamo, glasanje počinje kad predstavnici svih zemalja izvedu svoje numere i glas je moguće poslati u roku od oko 15 minuta. 

Napomena: Iz Srbije nije moguće glasati, zato su dati brojevi koji važe za svaku pojedinačnu zemlju. 

Autor: I. Ankić