ČISTA DESETKA: Ovo je najgledaniji nastup Aleksandre Prijović u „Zvezdama Granda“ (VIDEO)

Nekima je za spektakl potrebna posebna scenska garderoba i igrači, a Aleksandri Prijović dovoljna je samo bina i mikrofon da napravi potpuni lom.

I nakon deset godina, koliko je prošlo od kada je Prija bila deo takmičenja „Zvezde Granda“ njeni nastupi broje milionske preglede, a sudeći po rezultatima na Jutjub platformi publici se najviše dopalo kada je izvela numeru Zorice Brunclik pod nazivom „Volim kad mi pričaju o tebi“.

ipiccy image 24

Njen kolega Amar Gile još uvek drži rekord sa 74 miliona pregleda zbog izvođenja numere „Imam ljubav ali kome da je dam“, ali na listi top 20 je i Aleksandra sa neverovatnih 6.9 miliona.

U šljokičavoj mini haljini Aleksandra je zablistala na Grandovoj sceni i izazvala lavinu komentara.

„Svaka čast i za stas i za glas“, „Izvanredno pevaš“, „Čista desetka“, „Svaku pesmu pevaš kao slavuj, ali si ovu posebno otpevala“, „Moja omiljena zvezda Granda“, „To je to!“, „Najbolji ženski vokal“, samo su neke od reakcija koje je tom prilikom izazvala, iako je ovaj video i danas često na mnogim plejlistama.

prijaaaa 1

Podsetimo, ekipa Grandove redakcije nedavno je imala priliku da poseti jedan od Prijinih nastupa u Crnoj Gori i uveri se zbog čega je jedna od omiljenih pevačica širom regiona.

Ni nevreme i kiša nisu sprečili Aleksandru da priredi spektakl, ali ni publiku da uživa sa njom u svakom stihu koji su znali od reči do reči.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović priredila spektakl u Crnoj Gori

POGLEDAJTE I:

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović