Login/Registracija

ČIK IH PREPOZNAJTE: Nekad uspešni klinci danas POBEDNICI ZVEZDA GRANDA

Možda smo ih nekad okarakterisali kao „neki novi klinci“, kao što kaže i sam naziv takmičenja u kom su učestvovali, ali danas ne možemo da poreknemo u kakve su pevačine izrasli. 

Mnoge zvezde „Granda“ svoje prve muzičke korake napravili su kao maloletnici i to upravo na Grandovoj sceni u emisiji „Neki novi klinci“. Tada su imali samo jednu želju – da se pojave na televiziji i celom svetu pokažu svoj talenat. A o tome da postanu zvezde samo su maštali, ne nadajući se da će taj dan doći samo nekoliko godina kasnije. 

Na fotografiji iznad vidite čak dva pobednika „Zvezda Granda“ koji su tada imali samo 12 i 13 godina. Prvi s leve strane i poslednja takmičarka s desne bili su učesnici popularnog dečijeg takmičenja u kom su stigli do finala, a samo par godina kasnije trijumfovali u „Zvezdama Granda“.

Naravno, reč je o ovogodišnjem pobedniku Nerminu Handžiću iz Tešnja i Džejli Ramović iz Goražda, nekadašnjoj pobednici popularnog takmičenja, čijem smo razvojnom putu do samog početka do uspeha svedočili kroz godine, isto kao i njihovog sazrevanja od klinaca do punoletnih ljudi.  

Neki kažu da se uopšte nisu promenili, a vi pogledajte fotke pa prosudite sami. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić